Logo

CIljevi udruženja

 

  1. obuka mladih iz prve pomoći u besplatnim kampovima( potpuno zapostavljeno mladi se obično uspaniče kada su takve situacije u pitanju)
  2. otvaranje kampova u saradnji sa B.C. upoznavanje mladih sa vojnom obukom ( nedostatkom vojnog roka dosta nesreća se dešava sa oružjem zbog neupućenosti istog a većina mladih može doći u kontakt sa istim)
  3. upoznavanje mladih sa manje atraktivnim sportovima i promocija istog
  4. osnivanje besplatnih školica u okviru školica za razne sportove i sekcije (obično se takve školice naplaćuju i nisu sva deca umogućnosti da idu pa se gube talentovani )
  5. aktiviranje nacionalnih manjina i staranje o njima ( na žalost mnogo roma ne pohađa školu i možemo ih vratititi u škole podizanjem njihove svesti i važnosti o školovanju kroz volontarizam i rad sa njima )
  6. akcija stariji „seka i bata“ aktiviranje mladih za volonterski rad u domovima za nezbrinutu decu  druženje sa decom kroz igranje i učenje . posle upoznavanja u dogovoru sa vaspitačima vođenje dece na razne  priredbe predstave i bioskop itd. Stvara se materinski i očinski instikt pažljivost  i ta  deca dobijaju preko potrebnu ljubav i pažnju koja im je potrebna nedostatkom roditelja i staratelja .
  7. izrada programa putem kojih će se mladi kroz zabavu obrazovati
  8. zapošljavanje mladih programera i sticanje iskustva u najtraženijoj profesiji . za održavanje i nadogradnju programa uzimali bi se mladi programeri, takođe i za izradu novih sms albuma za zaintresovane klijente pošto je stvar jedinstvena na svetu.
  9. izrada volonterske kartice koju  dobija svako ko se pridruži udruženju za mlade „sve za mlade“ i staranje baze volontera.
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.