A+ A A-

CIljevi udruženja

 

 1. obuka mladih iz prve pomoći u besplatnim kampovima( potpuno zapostavljeno mladi se obično uspaniče kada su takve situacije u pitanju)
 2. otvaranje kampova u saradnji sa B.C. upoznavanje mladih sa vojnom obukom ( nedostatkom vojnog roka dosta nesreća se dešava sa oružjem zbog neupućenosti istog a većina mladih može doći u kontakt sa istim)
 3. upoznavanje mladih sa manje atraktivnim sportovima i promocija istog
 4. osnivanje besplatnih školica u okviru školica za razne sportove i sekcije (obično se takve školice naplaćuju i nisu sva deca umogućnosti da idu pa se gube talentovani )
 5. aktiviranje nacionalnih manjina i staranje o njima ( na žalost mnogo roma ne pohađa školu i možemo ih vratititi u škole podizanjem njihove svesti i važnosti o školovanju kroz volontarizam i rad sa njima )
 6. akcija stariji „seka i bata“ aktiviranje mladih za volonterski rad u domovima za nezbrinutu decu  druženje sa decom kroz igranje i učenje . posle upoznavanja u dogovoru sa vaspitačima vođenje dece na razne  priredbe predstave i bioskop itd. Stvara se materinski i očinski instikt pažljivost  i ta  deca dobijaju preko potrebnu ljubav i pažnju koja im je potrebna nedostatkom roditelja i staratelja .
 7. izrada programa putem kojih će se mladi kroz zabavu obrazovati
 8. zapošljavanje mladih programera i sticanje iskustva u najtraženijoj profesiji . za održavanje i nadogradnju programa uzimali bi se mladi programeri, takođe i za izradu novih sms albuma za zaintresovane klijente pošto je stvar jedinstvena na svetu.
 9. izrada volonterske kartice koju  dobija svako ko se pridruži udruženju za mlade „sve za mlade“ i staranje baze volontera.

Kartica “SeZaM”

 • Novo !!!
 • Počela je sa radom volonterska kartica SeZaM
 • Prijavite se i ostvarite popuste kod prijatelja kartice
 • www.szm.rs

 

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu

DreamWeb

Delfi knjižare

Delhaize

Vulkan knjižare

Cineplexx

Djak sport

Eventim

Planeta sport

Sport Vision

Moj nalog